Звіт про роботу закладу у 2018-2019 навчальному році

Завершився 2018-2019 навчальний рік. Цей рік був насичений емоціями, враженнями, успіхами, здобутками та гучними перемогами. Ми працювали, навчали, творили і мотивували та головне – усім серцем любили наших дітей.
Настав час підвести підсумки нашої співпраці і саме тому 20 червня 2019 року в актовій залі НВО “Школа-ліцей 19” зібралися вчителі, батьки та учні, щоб прослухати звіт директора про роботу закладу та обговорити актуальні питання.
На цю нашу родинну зустріч завітав народний депутат України, ініціатор проекту “Спортивне місто – здорова нація” Горбунов Олександр Володимирович, щоб пролити світло на хвилюючі нагальні проблеми, обіцяючи допомогу у їх вирішенні.
Юрій Михайлович розповів про успіхи початкової школи, а також основної школи з допрофільною підготовкою та профільної освіти у ліцейних класах, окреслив перспективи розвитку, розглянув фінансову звітність поточного навчального року та побажав гарно відпочити влітку, щоб з 1 вересня, сповнені сил та бажання, знову разом будували світле майбутнє та підкорювали нові вершини.

Рухаємось вперед, творимо свою історію!

Презентація-звіт директора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *