Засідання педагогічної ради (01.03.2018)

У четвер, 01.03.2018, у НВО 19 відбулося засідання педагогічної ради. Прибудченко Г. М. виступила з темою “Форми та методи виховної діяльності, спрямовані на підготовку адаптації у соціумі”, де розкрила теоретичні аспекти даного процесу, а також розповіла якими формами та методами послуговуються класні керівники нашої школи, акцентувавши увагу на важливості співпраці вчителів та СПС школи. Ганна Михайлівна відзначила необхідність різноманітних форм роботи з батьками як основи успішної соціалізації дітей. Далі з повідомленнями з досвіду роботи виступили Іванова С. Г., Кучеренко В. В., Негрова Н. В., Шевченко О. А., Панасенко О. М.

На закінчення засідання директор школи Шаров Ю. М. підсумувавши все, відзначив старанність та творчість вчителів НВО 19, а також нагадав, що партнерство школи та батьків – це передумова ефективного виховання успішного громадянина, сім’янина та працівника в майбутньому. Юрій Михайлович показав та звернувся з проханням донести до батьків, де на сайті школи можна побачити всю інформацію стосовно фінансування, а саме ознайомитися з кошторисом на 2018 рік, переглянути помісячний звіт про витрати, а також подивитися заявки по КЕКВ 2210 та 2240.

 

Одна думка про “Засідання педагогічної ради (01.03.2018)”

  1. Дякую колегам за участь у засіданні педагогічної ради. Всі виступи були ретельно піготовлені, актуальними та підкріплені відеоматеріалами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *