Поліція на допомогу дітям

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ ДО БАТЬКІВ

 

ШАНОВНІ  БАТЬКИ!

 

На виконання положень Угоди про партнерство між Міністерством внутрішніх справ України та Міністерством освіти і науки України від  29.02.2016 Департамент патрульної поліції та управління освіти Міської ради міста Кропивницького  розробили експериментальну модель співробітництва поліції і закладів загальної середньої освіти «Шкільний офіцер  поліції». Модель спрямована на підвищення безпеки та попередження злочинності у наших шкільних громадах.

Управління патрульної поліції в Кіровоградській області  призначило шкільних офіцерів поліції для кожного закладу загальної середньої освіти. Відтепер співробітники патрульної поліції будуть присутні в закладах загальної середньої освіти відповідно до графіка, який розміщуватиметься у школі на відповідному стенді, також за викликами для здійснення індивідуально-профілактичної роботи серед учнів. У межах програми співробітники патрульної  поліції надаватимуть підтримку шкільній  спільноті, що включає  учнів,  батьків, освітян, щодо подій, які трапилися у школах під час  занять. Крім того, вони проводитимуть заняття на тему законодавства та безпеки, а також будуть забезпечувати іншу необхідну підтримку. З метою вирішення інцидентів на користь інтересів учнів шкільні офіцери поліції тісно співпрацюватимуть із сім’ями та школою.

Якщо у Вас виникають додаткові  запитання, будь  ласка, звертайтеся до офіцера  поліції, котрий безпосередньо закріплений за Вашою школою або телефонуйте до Управління патрульної поліції в Кіровоградській області за номером 102.

 

Разом до змін!

 

З повагою,

 

Начальник Управління патрульної поліції

в Кіровоградській області

Департаменту патрульної поліції

старший лейтенант поліції

Цюцюра Антон Іванович

 

Начальник управління освіти Міської ради міста Кропивницького

Костенко Лариса Давидівна

Закріплення офіцерів