Український дивограй 2018

Щорічно Місячник української писемності та мови наша шкільна родина НВО №19 закриває гала-концертом шкільного фестивалю талантів “Український дивограй”. Цей рік не став винятком і “Український дивограй 2018” запалив нові зірки та відкрив яскраві таланти.

На сцені НВО “Школа-ліцей №19” драйвовими танцями запалювали учні 9-Б, 5-Б, 5-В, 7-Б класів. Учні 7-А та 5-Б класів зарядили позитивом, впевнивши присутніх, що “все в нас буде добре”. Традиційно до нашого фесту приєдналися вихованці театрального гуртка “Дотик Мельпомени”, а також вокального та хореографічного гуртків.

У тому, що наші учні дуже талановиті міг кожен пересвідчитись, переглянувши виступ учнів 11-А класу, фіналістів міського конкурсу інсценізацій з постановкою за оповіданням Олександра Жовни «Вокзальне вікно». Денісов Данило, Микитенко Всеволод та Віноградова Софія не просто правдиво зіграли свою роль, а прожили на сцені кожне слово, кожну фразу і навіть той пронизливий погляд…

Родзинкою свята став музичний виступ талановитого учня 9-А класу Романа Кривка разом із зірковим гостем – учасником “Голос країни”, драйвовим і неймовірним Анрі Болквадзе. До слова, Анрі виконав для всіх присутніх ще одну музичну композицію, подарувавши незабутні емоції та враження, за що ми дуже вдячні і з нетерпінням чекаємо нових зустрічей!

“Український дивограй 2018” не лишив нікого байдужим, наділивши присутніх позитивом та яскравими емоціями, про що свідчать пам’ятні світлини, які пропонуємо вам переглянути. Дякуємо всім, хто був поруч.

Одна думка про “Український дивограй 2018”

  1. Дійсно, ДИВОГРАЙ вийшов класним і драйвовим. Старалися всі: і учні, і класні керівники і організатори свята. Було багато приємних несподіванок, і одна із них – виступ 11-А класу. Як грав Даня… Ні він не грав, він прожив цю роль, пропустивши крізь себе кожне слово, кожен жест, кожен погляд. А Соня… Як же класно зіграла Соня. Ну, і звісно Сєва, такий стриманий, турботливий, уважний. Одним словом – МОЛОДЦІ.
    А запальна танцювальна композиція Даши+Даши – просто супер!
    Тепер про відкриття Дивограю – Роман Кривко. Ніхто ж і не очікував, і не знав, і не здогадувався. А він, переборовши невпевненість і сумніви, вийшов на сцену і заспівав… Ну і звісно, головна інтрига – виступ Анрі Болквадзе. Мені здається, що він підкорив всіх присутніх своїм незвичайно мелодійним співом, своєю неповторною манерою виконання, своєю харизмою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *