Спортивне місто – здорова нація

Сьогодні надзвичайно емоційним виявився день для нашої дружної родини НВО “Школа-ліцей #19”. Адже сьогодні в півфіналі змагань серед шкіл міста Кропивницького “Спортивне місто – здорова нація”, що проходять під егідою народного депутата України Олександра Горбунова, ми змагалися з командами колегіуму та 26 школи. 
Спорт єднає, згуртовує та загартовує. Наша команда вкотре показала, що вона найкраща і жодні випробування не зламають її! Емоційно, натхненно і відчайдушно не лише змагалися, але й так само активно учні, вчителі та батьки підтримували рідну школу. 
В. О. Сухомлинський сказав: “Не можна перетворювати спорт зі способу фізичного виховання дітей у спосіб боротьби за особистий успіх, не можна ділити дітей на здібних і нездар до спорту, не можна розпалювати нездоровий потяг навколо боротьби за гідність школи.”
Після такої запеклої боротьби хотілося багацько написати різного, але, обміркувавши та проаналізувавши все, хочу сказати наступне: єдиний птах, що осмілюється клювати орла – ворон. Коли той впивається в шию, орел не бореться з ним, не витрачає свій час і сили. Він просто піднімається все вище до небес. Чим вище політ орла, тим менше повітря лишається ворону і той стрімко падає вниз.
Коли люди ставлять перед собою цілі і прямують до їх здійснення, то в них немає часу комусь щось доводити і сперечатися.
Ціленаправлено вперед, решта відпаде саме собою. 
Йдемо вперед, ніщо і ніхто не зупинить людей, у яких є одна на всіх ціль, спільна мрія! Ми – найкращі і дуже скоро про це знатимуть всі, і не лише у м. Кропивницькому! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *