Засідання загальношкільного батьківського комітету

12 вересня 2018 року відбулося засідання загальношкільного батьківського комітету.
На порядок денний були винесені питання :
1. Екскурсія по школі
2. Готовність закладу до нового навчального року
3. Робота НВО в умовах реформування освіти
4. Вибори голови батьківського комітету
Засідання розпочалося з екскурсії навчальним закладом, де батьки мали змогу побачити всі навчальні аудиторії. Юрій Михайлович показав батьківському комітету актову залу, спортивні зали, медпункт, кабінети початкової школи, в тому числі кабінети, де навчаються учні 1-х класів НУШ. Також батьки на власні очі побачили навчальні аудиторії середньої та старшої школи.
Директор школи Шаров Ю.М. відзначив естетичне оформлення та подякував батькам за проведені роботи в закріплених кабінетах.
Далі вже в аудиторії в дружному колі партнерів обговорювалися та вирішувалися актуальні шкільні питання, а саме: Юрій Михайлович повідомив батькам, подякувавши управлінню освіти, за збільшення фінансування у цьому році, а також відзначив, що успішна робота навчального закладу сьогодні неможлива без партнерських стосунків з батьками. Тому ще раз подякував батьківським комітетам 1-А, 1-Б, 1-В, 2-А, 2-Б, 2-В, 3-В, 4-А, 4-Б, 5-В, 6-А, 6-В, 7-Б, 7-В, 8-А, 8-Б, 10-А класів і класним керівникам Базилюк Наталії Миколаївні, Войній Галині Віталіївні, Слесаренко Ірині Станіславівні, Івановій Світлані Григорівні, Корнеті Наталі Миколаївні, Лук’яненко Тетяні Володимирівні, Гончаренко Юлії Василівні, Лушиній Ларисі Вікторівні, Бондаренко Тетяні Анатоліївні, Фільнюк Марині Володимирівні, Шорсткій Ірині Станіславівні, Дешевенко Анні Вікторівні, Івановій Ганні Віталіївні, Качуровській Галині Іванівні, Бадесі Ларисі Михайлівні, Панасенко Олені Михайлівні, Негровій Наталії Вадимівні за вміло організовану роботу з батьками. Юрій Михайлович проінформував батьків стосовно ЗНО-2018, адже в цьому році в рейтингу шкіл Кропивницького НВО 19 займає 14 місце, а рейтинг школи серед шкіл України піднявся більше, ніж на 2000 місць в порівнянні з попереднім роком!
Директор НВО “Школа-ліцей 19” розповів про проведені ремонтні роботи тепломережі школи і додав, що в планах найближчим часом є організація ремонтних робіт актової зали, теплотраси та туалетів.
На зборах батьки піднімали питання прибирання в класних аудиторіях, а також можливості навчання учнів середньої школи в одному закріпленому кабінеті.
Головою батьківського комітету школи було обрано Даценко Людмилу Миколаївну.
Виступили на засіданні і заступники директора Жарська Лариса Миколаївна та Перевертень Світлана Михайлівна, давши вичерпні відповіді на всі запитання. Також про актуальне і наболіле висловились представники нашої школи в Батьківській раді м. Кропивницького Дрига Павло Вікторович та Лариса Григорівна.
Школа завжди повернена обличчям до всіх: учнів, батьків, друзів, гостей. Сподіваємося на взаємність та крок назустріч.
Дякуємо, що ви з нами. Далі більше…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *