Шкільний фестиваль КВН

Кажуть, що сміх продовжує життя. Ми вирішили вкотре в цьому переконатися і провели шкільний фестиваль КВН в два етапи: у вівторок, 30.01.18, свої запальні виступи показали команди 5-7 класів, а у четвер, 01.02.18, ми охоче сміялися від душі з командами 8-11 класів.

Хочеться відзначити, що команди виявили неабияке бажання, творчість та оригінальність. Кожен виступ по-своєму неповторний і яскравий.

І, якщо 5-7 класи поки що лише починають підкорювати гумористичні вершини (все ж вони можуть похизуватися високою підготовленістю та артистизмом), то команди 8-11 класів показали, що не такі вже вони й аматори і дуже професійно підійшли до підготовки КВН.

Позитивом нас заряджали неймовірні “Бабки ДЮРАСЕЛ” (10-А), демонстрували “дорослий гумор” збірна команда “18+”(10-Б+8-Б), сміхотерапію всім присутнім дарувала ” Мясорубка юмора”(9-А), а у команді “180 і нижче” (9-Б) на сцені сипали жарти не лише учні, а й їх класний керівник! Команда “Тригонометричні функції числового аргументу”(8-А) не лише развеселили всіх своїми жартами та запалили вогник КВН, а й намагалися задобрити класного керівника. Що ж, а фінальним став феєричний виступ команди 11 класу “Стильні песики”, хвиля гумору захопила весь зал і сміх не стихав від початку і до кінця виступу. Цей яскравий номер був своєрідним майстер-класом для всіх учасників.

Дякуємо всім за гарні виступи та чудовий настрій! Рухаємось далі на хвилі позитиву разом з НВО “Школа-ліцей 19”!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *