Пробне ЗНО-2020

У 2020 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 15 червня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) – 17 червня.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО створені інформаційні сторінки, на яких розміщується інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати проходження тестування.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно буде занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

15 – 17 червня – українська мова і література;
17 – 19 червня – історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька та іспанська мови.
Для тих, хто скористається такою можливістю, результати пробного ЗНО буде оприлюднено в особистих кабінетах учасників:

до 21 червня — з української мови і літератури;
до 23 червня — з решти предметів.
Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *