Педрада

6 грудня 2018 року відбулося засідання педради “Формування нових підходів до здійснення освітньої діяльності в початкових класах в умовах творення НУШ” у незвичній цікавій формі. Заступник директора з навчальної роботи Перевертень С. М. та вчителі початкових класів підготували для всіх присутніх своєрідний квест, щоб привідкрити завісу Нової української школи, показати інноваційні та інтерактивні форми роботи, що мотивують молодших школярів та дають змогу почуватися впевнено, дарують відчуття успіху. Наші вчителі відчули на собі, що таке “Ранкове коло” – це дійсно потрібна складова ранкових вправ, адже забезпечує психологічний комфорт та відчуття значимості. А це дуже важливо для кожного, і не тільки для дітей!

Присутні на педраді спробували власноруч створити лепбук, скласти оповідання, де всі слова починаються з однієї літери, попрацювати з геобордами та побачили як саме можна застосовувати лего на різних уроках у перших класах.

Хочеться відзначити ту копітку щоденну працю вчителів, коли вони готуються до уроків та щоразу підшукують і створюють щось нове аби вразити, зацікавити своїх маленьких вихованців, побудити в них бажання навчатися. І це прекрасно, дякуємо їм за це!

Таким чином, після такої нашої плідної співпраці дехто з колег віднайшов відповіді на певні наболілі питання про НУШ, а в декого їх виникло ще більше. Та головне ніхто не лишився байдужим!

Дякуємо всім, хто поруч. Творимо спільну справу, натхненно і на позитиві!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *