Педагогіка В.О.Сухомлинського і Нова українська школа

У середу, 17 жовтня, у НВО “Школа-ліцей 19” відбулися педагогічні читання “Педагогіка В. О. Сухомлинського і Нова українська школа”.
Розпочала захід Жарська Л. М. питанням ” Чи актуальна сьогодні педагогічна система В. О. Сухомлинського?”, відповідь на яке міг кожен для себе віднайти в процесі педагогічних читань.
Непоп І. В. підготувала доповідь і презентацію “В. Сухомлинський у світі”, показавши як за кордоном шанують працю, творчість Василя Олександровича та активно послуговуються його педагогічною системою.
В. Я. Максименко розповідала про те, що для Сухомлинського значило рідне слово та любов до мови. С. М. Завялов   підготував доповідь про зміцнення здоров’я людей за Сухомлинським,  а М. В. Лісова – про місце партнерських стосунків з батьками в педагогічній системі В. О. Сухомлинського. О. В. Луньова поговорила про Педагога і позашкілля.
Кожен для себе сам вирішує, що для нього актуально, а що ні, але ті принципи, поради, сформульовані Сухомлинським не перестають звертати до себе увагу педагогів всього світу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *