День відкритих дверей

18.04.2018 року у НВО “Школа-ліцей №19” відбувся День відкритих дверей і всі бажаючі батьки мали змогу відвідати уроки, поспілкуватися з класними керівниками, ознайомитися з роботою соціально-психологічної служби та адміністрації.

На жаль, небагато батьків скористалися такою можливістю, а ті, хто змогли побувати на уроках, залишили відгуки. До вашої уваги декілька цитат з різних відгуків батьків:

“2Б клас. Корнета Наталія Миколаївна. Вчитель дотримувалась дидактичних принципів навчання і виховання. Привертала дітей до аналізу виконаних прикладів. Час уроку доцільно розподілений по рівнях складності.”(Черепичка І. В.)

“Відвідуючи уроки у 3А класі, дуже сподобалося проведення уроку англійської мови Лісової М. В. Вчитель вміє зацікавити і подати матеріал. Взагалі день пройшов дуже добре.” (Дрига Л. Г.)

“…був присутній на 5 уроці у 3В класі сьогодні – уроці англійської мови: урок побудований дуже грамотно, послідовно та весело. Повтор пройденого матеріалу – у вигляді гри. Є питання по дисципліні окремих учнів, але це питання до батьків. Відношення вчителя до учнів – доброзичливе та ввічливе.” (Коваленко Р. Б.)

“…був присутній на уроці математики у 5-В класі. Брав участь у розв’язанні прикладів. Все сподобалося. Також був на уроці математики у 1-В класі. Дуже сподобалось.” (Косенко Д. С.)

“…був присутній (у 2А) на відкритих уроках з математики, літературного читання та української мови. Уроки, які проводила вчитель Світлана Григорівна, проходили цікаво та змістовно. Діти матеріал засвоюють гарно та в повному обсязі.”

Також, цього дня о 16:00 в актовій залі закладу відбулася презентація закладу та, зокрема, ліцейних класів для учнів 8-9 класів та їх батьків, де саме діти представили школу, якою ми пишаємось!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *