Засідання батьківського комітету

14 листопада  2017 року відбулося засідання загальноосвітнього батьківського комітету. У порядку денному засідання такі питання:

  1. Організація партнерських стосунків між школою і батьками у світлі нового Закону про освіту.
  2. Звіт заступника директора з господарської діяльності про використання бюджетних коштів (статті 2210 і 2240)
  3. Звіт батьківського комітету про використання благодійних батьківських внесків у літній період.
  4. Різне.

У своєму виступі директор закладу Шаров Юрій Михайлович відзначив зміни, які внесені до нового Закону про освіту. Основну увагу він приділив створенню партнерських стосунків між школою і сім’єю. «Школа, як сказано у Законі, – це організація, яка має вчити, соціалізувати, готувати дітей до майбутнього життя». До школи дитина приходить з уже сформованими звичками, поглядами, тому виховання головним чином відбувається у сім’ї. І тут дуже важливо зусилля об’єднати. Юрій Михайлович підкреслив, що в нашому закладі  партнерські стосунки відбуваються вже давно. Директор подякував класним батьківським комітетам за організацію ремонтних робіт у кабінетах та допомогу в ремонті приміщення школи в цілому, за активну участь у днях здоров’я, спортивних змаганнях, організації екскурсій та позашкільних заходів. За вересень-листопад навчального року заклад має певні досягнення: успішна участь шкільних команд у предметних турнірах з географії, права, економіки, перемоги в турнірі «Шкіряний м’яч» і конкурсі «Козацькі забави», команда КВН вийшла у фінал. Щоб співпраця школи і сім’ї була плідною і не переривалася, директор запросив батьків на тиждень відкритих дверей з 20.11 по 27.11.2017 року.

Заступник директора з господарської діяльності Баркар С.Д. розповіла про те, як використані бюджетні кошти статей 2210 і 2240 (інформація додається).

Заступник голови загальношкільного батьківського комітету Даценко Л.М. виступила із звітом про використання благодійних внесків за літній період (інформація додається).

У різному Шаров Ю.М. розповів, що в школі продовжуються ремонтні роботи опалювальної системи. Також він познайомив присутніх із зверненням учнів 11 класу про модульну котельню як варіант обігріву школи.

Батьки висловили подяку за турботу про дітей та якість виховних заходів, поцікавилися, чи надає допомогу школі депутат Волков І.В. і висловили стурбованість його пасивністю, вирішили надавати за бажанням посильну допомогу школі.

Було прийняте рішення:

  1. Взяти участь у тижні відкритих дверей 20.11 – 24.11.2017 року.
  2. Надавати за бажанням посильну допомогу школі.
  3. Звернутися з листом до депутата міської ради Волкова І.В. з пропозицією участі в житті школи.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *