Нарада при директорові

31 жовтня 2017 року відбулася нарада при директорові для всіх вчителів НВО “Школа-ліцей №19”, на якій Шаров Юрій Михайлович відзначив і звернув увагу на ключові зміни  у новому Законі України “Про освіту”, наголосив на тому, що стосунки між вчителем і батьками мають залишатися партнерськими та окреслив напрямок роботи вчителів в межах освітнього процесу школи.

Крім того, було представлено декілька виступів вчителів. Зокрема, вчитель географії та економіки Кучеренко В. В. закликала колег брати участь у віртуальній економічній грі “Стратегія фірми – 2017”, а вчитель хімії та біології Панасенко О. М. відзначила важливість використання проектних технологій в освітньому процесі як складової STEM-освіти.


 

 

 

 

 

На нараду були запрошені гості з дитячої школи ментальної арифметики, які презентували свою школу та запрошували до співпраці. Для вчителів провели майстерклас по роботі із соробаном, а також учениця школи показала свої вміння. 

 

 

 

 

 

 

В цілому, підсумувавши все вищесказане, можна зазначити, що це була не просто нарада, а зустріч в колі однодумців, що надихає на нові творчі досягнення!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *